За цим рецептом будь-яка риба просто тане в роті
Як приготувати:
З 2 стейків форелі знімаю шкірку і обсмажую на добре прогрітій сковороді по 3 хвилини з кожного боку.
100 г помідор черрі ріжу навпіл. Промиваю 40 г шпинату і викладаю на паперовий рушник для видалення вологи.
Розтоплюю на сковороді 20 г вершкового масла. Додаю нарізані черрі і обсмажую пару хвилин. Додаю 0,5 ч. л. сухого часнику і перемішую. Потім додаю шпинат і парю ще хвилину, щоб він привял. Вливаю 200 мл вершків і прогріваю їх.
Обсмажену рибу опускаю в соус, додаю сіль і перець. Томлю на повільному вогні 10 хвилин.
Інгредієнти:
- Стейки форелі – 2 шт. (або інша риба)
- Вершки – 200 мл
- Черрі – 100 г
- Шпинат – 40 г
- Вершкове масло – 20 г
- Сухий часник – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком