Кулінарія

За цим рецептом будь-яка риба просто тане в роті

Як приготувати:

З 2 стейків форелі знімаю шкірку і обсмажую на добре прогрітій сковороді по 3 хвилини з кожного боку.

100 г помідор черрі ріжу навпіл. Промиваю 40 г шпинату і викладаю на паперовий рушник для видалення вологи.

Розтоплюю на сковороді 20 г вершкового масла. Додаю нарізані черрі і обсмажую пару хвилин. Додаю 0,5 ч. л. сухого часнику і перемішую. Потім додаю шпинат і парю ще хвилину, щоб він привял. Вливаю 200 мл вершків і прогріваю їх.

Обсмажену рибу опускаю в соус, додаю сіль і перець. Томлю на повільному вогні 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • Стейки форелі – 2 шт. (або інша риба)
  • Вершки – 200 мл
  • Черрі – 100 г
  • Шпинат – 40 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Сухий часник – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком